Форми для випікання
Найпоширеніші форми для випікання - сталеві. Вони бувають як цілісні, і роз'ємні. Часто зустрічаються моделі з отвором посередині, який потрібний для доступу гарячого повітря до центру випічки. До суттєвих недоліків металевих форм можна віднести пригорання тіста. Для вирішення цієї проблеми виробники посуду випускають металеві форми з антипригарним (найчастіше тефлоновим) покриттям. Такий посуд вимагає дбайливого відношення – тефлон не терпить жорсткого чищення.




01252В наявності Оптом і в роздріб



01253В наявності Оптом і в роздріб

00631В наявності Оптом і в роздріб


01772В наявності Оптом і в роздріб
01840В наявності Оптом і в роздріб
01846В наявності Оптом і в роздріб
01909В наявності Оптом і в роздріб
02052В наявності Оптом і в роздріб
02051В наявності Оптом і в роздріб
02075В наявності Оптом і в роздріб
02076В наявності Оптом і в роздріб
Найпоширеніші форми для випікання - сталеві. Вони бувають як цілісні, і роз'ємні. Часто зустрічаються моделі з отвором посередині, який потрібний для доступу гарячого повітря до центру випічки. До суттєвих недоліків металевих форм можна віднести пригорання тіста. Для вирішення цієї проблеми виробники посуду випускають металеві форми з антипригарним (найчастіше тефлоновим) покриттям. Такий посуд вимагає дбайливого відношення – тефлон не терпить жорсткого чищення.
