Найпоширеніші форми для випікання - сталеві. Вони бувають як цілісні, і роз'ємні. Часто зустрічаються моделі з отвором посередині, який потрібний для доступу гарячого повітря до центру випічки. До суттєвих недоліків металевих форм можна віднести пригорання тіста. Для вирішення цієї проблеми виробники посуду випускають металеві форми з антипригарним (найчастіше тефлоновим) покриттям. Такий посуд вимагає дбайливого відношення – тефлон не терпить жорсткого чищення.
- 01252В наявності Оптом і в роздріб
- 01253В наявності Оптом і в роздріб
- 00631В наявності Оптом і в роздріб
- 01772В наявності Оптом і в роздріб
- 01840В наявності Оптом і в роздріб
- 01846В наявності Оптом і в роздріб
- 01909В наявності Оптом і в роздріб
- 02052В наявності Оптом і в роздріб
- 02051В наявності Оптом і в роздріб
- 02075В наявності Оптом і в роздріб
- 02076В наявності Оптом і в роздріб
Найпоширеніші форми для випікання - сталеві. Вони бувають як цілісні, і роз'ємні. Часто зустрічаються моделі з отвором посередині, який потрібний для доступу гарячого повітря до центру випічки. До суттєвих недоліків металевих форм можна віднести пригорання тіста. Для вирішення цієї проблеми виробники посуду випускають металеві форми з антипригарним (найчастіше тефлоновим) покриттям. Такий посуд вимагає дбайливого відношення – тефлон не терпить жорсткого чищення.