Відбивний молоток — кухоннє приладя для відбиття (з метою розм'якшення волокон) різних видів м'яса та деяких м'ясних виробів з метою їх підготовки до процесу кулінарної обробки та покращення подальшого пережовування та засвоєння отриманого харчового продукту.
Молоток з сокирою. Ви часто рубаєте м'ясо цей варіант найкраще рішення. З одного боку сокира, а з іншого – зуби для відбивання.
Молоток – тендерайзер. З одного боку звичний молоток із зазубринами, а з іншого – тендерайзер (проколює м'ясо не роздавлюючи його, а так, щоб спеції та сіль просочилися усередину продукту).
Молоток з сокирою. Ви часто рубаєте м'ясо цей варіант найкраще рішення. З одного боку сокира, а з іншого – зуби для відбивання.
Молоток – тендерайзер. З одного боку звичний молоток із зазубринами, а з іншого – тендерайзер (проколює м'ясо не роздавлюючи його, а так, щоб спеції та сіль просочилися усередину продукту).
Відбивний молоток — кухоннє приладя для відбиття (з метою розм'якшення волокон) різних видів м'яса та деяких м'ясних виробів з метою їх підготовки до процесу кулінарної обробки та покращення подальшого пережовування та засвоєння отриманого харчового продукту.
Молоток з сокирою. Ви часто рубаєте м'ясо цей варіант найкраще рішення. З одного боку сокира, а з іншого – зуби для відбивання.
Молоток – тендерайзер. З одного боку звичний молоток із зазубринами, а з іншого – тендерайзер (проколює м'ясо не роздавлюючи його, а так, щоб спеції та сіль просочилися усередину продукту).
Молоток з сокирою. Ви часто рубаєте м'ясо цей варіант найкраще рішення. З одного боку сокира, а з іншого – зуби для відбивання.
Молоток – тендерайзер. З одного боку звичний молоток із зазубринами, а з іншого – тендерайзер (проколює м'ясо не роздавлюючи його, а так, щоб спеції та сіль просочилися усередину продукту).