У підготовці до приготування різних страв і в процесі самої приготування незамінними стають різні миски. Краще, щоб їх було багато, різних за формою, діаметром та обсягами.
Для зберігання продуктів ідеально підійдуть ті, у яких є кришка, або діаметр яких підходить під кришки з каструль, які вже є у вас. У цьому випадку також краще високі миски кухонні, що мінімізують зіткнення продукту (особливо тіста, фаршу, салатів) з повітрям. Так вони менше окислюються і довше збережуться. Їх також простіше накрити, навіщо можна використовувати харчову плівку.
Якщо цінуєте стійкість – вибирайте плоске та широке дно.
Для зберігання продуктів ідеально підійдуть ті, у яких є кришка, або діаметр яких підходить під кришки з каструль, які вже є у вас. У цьому випадку також краще високі миски кухонні, що мінімізують зіткнення продукту (особливо тіста, фаршу, салатів) з повітрям. Так вони менше окислюються і довше збережуться. Їх також простіше накрити, навіщо можна використовувати харчову плівку.
Якщо цінуєте стійкість – вибирайте плоске та широке дно.
- 00502В наявності Оптом і в роздріб
- 00503В наявності Оптом і в роздріб
- 00504В наявності Оптом і в роздріб
- 01128В наявності Оптом і в роздріб
- 01127В наявності Оптом і в роздріб
У підготовці до приготування різних страв і в процесі самої приготування незамінними стають різні миски. Краще, щоб їх було багато, різних за формою, діаметром та обсягами.
Для зберігання продуктів ідеально підійдуть ті, у яких є кришка, або діаметр яких підходить під кришки з каструль, які вже є у вас. У цьому випадку також краще високі миски кухонні, що мінімізують зіткнення продукту (особливо тіста, фаршу, салатів) з повітрям. Так вони менше окислюються і довше збережуться. Їх також простіше накрити, навіщо можна використовувати харчову плівку.
Якщо цінуєте стійкість – вибирайте плоске та широке дно.
Для зберігання продуктів ідеально підійдуть ті, у яких є кришка, або діаметр яких підходить під кришки з каструль, які вже є у вас. У цьому випадку також краще високі миски кухонні, що мінімізують зіткнення продукту (особливо тіста, фаршу, салатів) з повітрям. Так вони менше окислюються і довше збережуться. Їх також простіше накрити, навіщо можна використовувати харчову плівку.
Якщо цінуєте стійкість – вибирайте плоске та широке дно.