Кришки кухонні
Сьогодні в основному кришки до сковорідок і каструль продаються скляні або металеві. Кришка з жаростійкого скла зручна тим, що крізь неї добре видно процес приготування їжі, а металева хороша міцністю. Кришка для каструлі чи сковорідки – це життєво важлива деталь. Без кришки смажити м'ясо дуже незручно, жирні бризки, краплі води, пара на всі боки – все це завдає великих незручностей і може призвести до опіків, забруднених меблів та одягу. Навіть приказка є в тему: будь-якій кришці - своя каструля, і це справжня правда. Без кришки їжа готується набагато довше, оскільки не утворюється вакуум і втрачається тепло. Є ще кришки баранчики, головна функція яких — не тільки прикраса столу, а й збереження температури страви. Круглі металеві клоші використовують для сервірування м'ясних та овочевих страв, прямокутні - для риби, птиці, солодощів та випічки.
- 01791В наявності Оптом і в роздріб
- 01809В наявності Оптом і в роздріб
- 01808В наявності Оптом і в роздріб
- 01807В наявності Оптом і в роздріб
- 01871В наявності Оптом і в роздріб
- 01905В наявності Оптом і в роздріб
- 01952Кришка клоше сервірувальна діаметр 13,5 см, висота 6 см (глянцева, з нержавіючої сталі, з ручкою)188 ₴В наявності Оптом і в роздріб
- 01953Кришка клоше сервірувальна діаметр 16 см, висота 6,5 см (глянцева, з нержавіючої сталі, з ручкою)234 ₴В наявності Оптом і в роздріб
- 01954Кришка клоше сервірувальна діаметр 18 см, висота 7 см (глянцева, з нержавіючої сталі, з ручкою)249 ₴В наявності Оптом і в роздріб
- 01956Кришка клоше сервірувальна діаметр 22 см, висота 8,5 см (глянцева, з нержавіючої сталі, з ручкою)282 ₴В наявності Оптом і в роздріб
Сьогодні в основному кришки до сковорідок і каструль продаються скляні або металеві. Кришка з жаростійкого скла зручна тим, що крізь неї добре видно процес приготування їжі, а металева хороша міцністю. Кришка для каструлі чи сковорідки – це життєво важлива деталь. Без кришки смажити м'ясо дуже незручно, жирні бризки, краплі води, пара на всі боки – все це завдає великих незручностей і може призвести до опіків, забруднених меблів та одягу. Навіть приказка є в тему: будь-якій кришці - своя каструля, і це справжня правда. Без кришки їжа готується набагато довше, оскільки не утворюється вакуум і втрачається тепло. Є ще кришки баранчики, головна функція яких — не тільки прикраса столу, а й збереження температури страви. Круглі металеві клоші використовують для сервірування м'ясних та овочевих страв, прямокутні - для риби, птиці, солодощів та випічки.