Круглу форму без дна називають кулінарним кільцем або каттером, а професіонали - круглою вирубкою. Це універсальний інструмент, який вирізує ідеальні кола з тіста, допомагає викласти тартар або засмажити акуратну глазуню. Діаметр і висота кілець буває різним У будинку краще тримати різнокаліберний набір: зайвим не буде точно.
- 01257В наявності Оптом і в роздріб
- 01254В наявності Оптом і в роздріб
- 01260В наявності Оптом і в роздріб
- 01256В наявності Оптом і в роздріб
- 01264В наявності Оптом і в роздріб
- 00545В наявності Оптом і в роздріб
- 00548В наявності Оптом і в роздріб
- 00640В наявності Оптом і в роздріб
- 00544В наявності Оптом і в роздріб
- 01239В наявності Оптом і в роздріб
- 00550В наявності Оптом і в роздріб
- 00565В наявності Оптом і в роздріб
- 02071В наявності Оптом і в роздріб
- 02072В наявності Оптом і в роздріб
- 02073В наявності Оптом і в роздріб
- 02074В наявності Оптом і в роздріб
- 02145В наявності Оптом і в роздріб
- 02154В наявності Оптом і в роздріб
- 02093В наявності Оптом і в роздріб
- 02251В наявності Оптом і в роздріб
- 02252В наявності Оптом і в роздріб
- 02264В наявності Оптом і в роздріб
- 02265В наявності Оптом і в роздріб
Круглу форму без дна називають кулінарним кільцем або каттером, а професіонали - круглою вирубкою. Це універсальний інструмент, який вирізує ідеальні кола з тіста, допомагає викласти тартар або засмажити акуратну глазуню. Діаметр і висота кілець буває різним У будинку краще тримати різнокаліберний набір: зайвим не буде точно.