Сита та друшляки потрібні для відокремлення твердих продуктів від рідини або для просіювання дрібної фракції від великої. Сито зазвичай виготовляється з дрібної дротяної сітки або листового металу з отворами. Чаша сита може бути дрібною або глибокою, з одношаровою або двошаровою дротяною сіткою.
Залежно від форми та призначення сита ділять на: універсальні, сита для борошна, ситечки для чаю.
Залежно від форми та призначення сита ділять на: універсальні, сита для борошна, ситечки для чаю.
- 00290В наявності Оптом і в роздріб
- 00292В наявності Оптом і в роздріб
- 00603В наявності Оптом і в роздріб
- 00987В наявності Оптом і в роздріб
- 00605В наявності Оптом і в роздріб
- 01005В наявності Оптом і в роздріб
- 01307В наявності Оптом і в роздріб
Сита та друшляки потрібні для відокремлення твердих продуктів від рідини або для просіювання дрібної фракції від великої. Сито зазвичай виготовляється з дрібної дротяної сітки або листового металу з отворами. Чаша сита може бути дрібною або глибокою, з одношаровою або двошаровою дротяною сіткою.
Залежно від форми та призначення сита ділять на: універсальні, сита для борошна, ситечки для чаю.
Залежно від форми та призначення сита ділять на: універсальні, сита для борошна, ситечки для чаю.