Ступка для спецій
Для того, щоб подрібнити свіжу корицю, гвоздику, перець, кмин та інші приправи самостійно, найкращим інструментом буде ступка з маточкою. Прянощі, часник, горіхи або насіння, подрібнені у ступці, виділяють натуральні аромати та олії, ви відразу помітите різницю у смаку! Всі професійні кухарі розтирають прянощі вручну і ніколи не використовують готові приправи з магазину.
Для того, щоб подрібнити свіжу корицю, гвоздику, перець, кмин та інші приправи самостійно, найкращим інструментом буде ступка з маточкою. Прянощі, часник, горіхи або насіння, подрібнені у ступці, виділяють натуральні аромати та олії, ви відразу помітите різницю у смаку! Всі професійні кухарі розтирають прянощі вручну і ніколи не використовують готові приправи з магазину.