Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Сковорода-вок може бути використана не тільки для обсмажування продуктів, але і в якості альтернативи сотейнику або каструлі для класичної смаження, приготування на пару або тушкування,
Багато азіатыв для приготування супів замінюють такий посуд, як каструля, на сотейник на вок.
Кришка особливої конструкції при готуванні створює ефект вакууму: продукти добре маринуються, і в 2 рази скорочується час приготування. Кришка виготовлена з міцного жаростійкого скла, а по її краях розташований ущільнюючий силіконовий обідок. Завдяки цьому, кришка лягає на сковороду дуже щільно.
Вгорі є клапан для виходу пари і створення тиску, яке можна регулювати за допомогою ручки. Створюється вакуум, що дозволяє істотно скоротити час готування.
Основні | |
---|---|
Тип посуду | Сковорода Вок (Wok) |
Стан | Новий |
Кількість в наборі | 1 шт. |
Форма | Кругла |
Верхній діаметр посуду | 32 (см) |
Висота стінок | 10 см |
Знімна ручка | Ні |
Антипригарне покриття | Тефлон |
Кришка | жаростійке скло |
Кількість ручок | 1 |
Матеріал ручок | Пластик |
Індикатор нагріву | Ні |
Країна виробник | Китай |
Додаткові характеристики | |
Кришка з отвором для виходу пари | Так |
Зливний носик | Ні |
Колір | Чорний |
Використання в духовці | Ні |
Використання в мікрохвильовій печі | Ні |
Зберігання в холодильнику | Так |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |